Ingrid en Joyce in West-Canada en Zuidoost-Alaska (18 augustus 2002 - 16 september 2002)

Joyce was vorig jaar naar Canada geweest en helemaal enthousiast kwam zij terug. Aangestoken door de verhalen zei Ingrid "De volgende keer dat je weer gaat wil ik met je mee".
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want na een mislukte poging om een werkvisum voor een jaar te krijgen besloot Joyce om dan "maar" op vakantie te gaan naar Canada.
En zo gebeurde het dat Joyce in januari 2002 vroeg of Ingrid meeging.
Ingrid was nog steeds enthousiast en zo kwam er een tijd van folders doorspitten en offertes aanvragen. Na een maand of 2 van constant wijzigen van de route omdat het f niet mogelijk was, f niet betaalbaar werd er een definitieve route gevonden en weer offerte-aanvragen de deur uit gedaan. Uiteindelijk werden vlucht, autohuur en veerboot geregeld bij Askja reizen.
Na maanden van verheugen op de reis en het lezen van boeken en folders was het dan eindelijk zo ver.
De route: Vancouver, en van daar uit per auto en veerboot door West-Canada en de Zuidoost-kust van Alaska trekken volgens de route Vancouver, Victoria, Port Hardy, Prince Rupert, Ketchikan, Juneau, Haines, Kluane National Park, Whitehorse, Watson Lake, Dease Lake, Stewart/Hyder, Prince George, Jasper National Park, Banff National Park, Revelstoke, Vernon, Penticton, Vancouver.

Ga direct naar de verslagen of gebruik het menu bovenaan de pagina.

Homepage